Çfarë ne ofrojmë

Qëllimi kryesor i kompanisë Smart Marketing Albania është sjellja e shërbimeve inovative dhe risive në tregun e shërbimeve të marketingut. Risitë dhe inovacioni nuk mungojnë duke ndjekur tendencat kryesore të marketingut global, por gjithmonë duke i përshtatur kulturës dhe tregut shqiptar.

Çmimet dhe paketat e shërbimeve kanë qenë dhe mbeten më konkurruese në treg. Duke shtuar vazhdimisht numrin e shërbimeve të ofruara dhe çmimet të pandyshuara.  Kjo politikë çmimesh e mbajtur e pandryshuar është për ti dhënë mundësi çdo biznesi të jetë pjesë e platformës.  Të rrisë prezencën online dhe të rrisë potencialin e biznesit.

Gama e shërbimeve të ofruara nga kompania janë diversifikuar me kalimin e viteve. Kjo e ardhur si rrjedhojë e kërkesave të biznesit, por edhe rritjes së rendësisë së marketingut.  Kjo vit pas viti është rritur, duke pasur edhe një trend rritës të kompanisë në tregun e shërbimeve të marketingut dhe konsulencës.

Synimi parësor i kompanisë  Smart Marketing Albania nuk është gama e shërbimeve, por standartet me të cilat ofrohen.

Accordion

Marketing online

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Konsulencë

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Menaxhim rrjetesh sociale

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Brandim dhe logo
Section

Toggles

Faqe interneti

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Hostim & Mirëmbajtje

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Shërbime SEO

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Virtual Tour (360 gradë View)
Prodhim spote Tv

Bëhuni pjesë e platformës inovative të reklamimit bizneseve

Me paketa konkurruese dhe që i shërbejnë çdo biznesi