Paketa akomoduese standarte

10
Llixhat e Elbasanit, Tregan, Shqipëri

Kostoja e paketës standarte është për çdo ditë qëndrimi

Vlefshmëria e paketës

16 Nëntor- 31 Gusht

  • Akomodimi 
  • Trajtim me ujë termal
  • Kujdesi mjekësor
  • Menu standarte (Mëngjes, drekë dhe darkë)
Tags:

Përshtypje

Nuk asnjë përshtypje deri më tani.

Jini i pari që lini një përshtypje “Paketa akomoduese standarte”

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)