10 % ulje për faqe interneti për hotele

299
Elbasan, Shqipëria

Faqe interneti e realizuar në funksion të plotë të asaj çfarë hoteli juaj ofron.

Duke filluar nga shërbimet, paketat e çmimeve, ambientet dhe rezervimi i dhomave që mund të bëhet online. Për vetëm  269 euro ju mund të ndërtoni faqe interneti profesionale për hotelin tuaj. Janë të gjitha të përfshira:

  • Blerje & regjistrim domain
  • Hostim dhe suport teknik
  • Ndërtim dhe grafikë
  • Shërbime email
  • Mirëmbajtje
  • Optimizim SEO
  • Marketing online dhe në rrjetet sociale

Për më shumë ju mund të na kontaktoni në:

 Hotel Skampa zyra, 103
0695779351
0694810521
📩 info@imagjino.al
📩 info@smartmarketing.al

Tags:

Përshtypje

Nuk asnjë përshtypje deri më tani.

Jini i pari që lini një përshtypje “10 % ulje për faqe interneti për hotele”

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)