10% ulje për faqe interneti për agjenci turistike

299 269
Vlera:
269
Zbritja:
10%
Kursen:
30
Elbasan, Shqipëria

Faqe interneti e realizuar në funksion të plotë të asaj çfarë agjencia juaj turistike i nevojitet për të rritur potencialin e biznesit. 

Duke filluar nga shërbimet, paketat turistike ( individuale apo në grupe) dhe  çmimet. Për vetëm  269 euro ju mund të ndërtoni faqe interneti profesionale për agjencinë tuaj turistike. Janë të gjitha të përfshira:

 • Blerje & regjistrim domain
 • Hostim dhe suport teknik
 • Ndërtim dhe grafikë
 • Shërbime email
 • Mirëmbajtje
 • Optimizim SEO
 • Marketing online dhe në rrjetet sociale

Për më shumë ju mund të na kontaktoni në:

➡ Hotel Skampa zyra, 103
☎0695779351
☎0694810521
📩 info@imagjino.al
📩 info@smartmarketing.al

Tags:

Faqe interneti e realizuar në funksion të plotë të asaj çfarë agjencia juaj turistike i nevojitet për të rritur potencialin e biznesit. 

Duke filluar nga shërbimet, paketat turistike ( individuale apo në grupe) dhe  çmimet. Për vetëm  269 euro ju mund të ndërtoni faqe interneti profesionale për agjencinë tuaj turistike. Janë të gjitha të përfshira:

 • Blerje & regjistrim domain
 • Hostim dhe suport teknik
 • Ndërtim dhe grafikë
 • Shërbime email
 • Mirëmbajtje
 • Optimizim SEO
 • Marketing online dhe në rrjetet sociale

Për më shumë ju mund të na kontaktoni në:

➡ Hotel Skampa zyra, 103
☎0695779351
☎0694810521
📩 info@imagjino.al
📩 info@smartmarketing.al

Përshtypje

Nuk asnjë përshtypje deri më tani.

Jini i pari që lini një përshtypje “10% ulje për faqe interneti për agjenci turistike”

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)