Tabs

Smart Marketing Albania ofron paketa të diversifikuara për marketingun online. Paketa Smart Basic ju ofron mundësi reklamimi online dhe prezantues për biznesin.

smartmarketing.al
 • Profil i kompanisë
 • Të dhënat kryesore
 • Galeri fotosh
 • Kontakt direkt i klientëve
 • Hartë interaktive
 • Video prezantuese
 • Reklamim në Facebook
 • Reklamim në Instagram
 • Listimi i produkteve/shërbimeve
 • Artikull njohes të kompanisë

Paketë që ju rrit renditjen në kërkimet në Google dhe gjithashtu rrit shikueshmërinë tuaj në një platformë biznesi me mijëra vizitorë ditorë. Për më shumë informacione rreth paketës ju mund të kontaktoni në:

Smart Marketing Albania ofron paketa të diversifikuara për marketingun online. Paketa Smart Standart ju ofron mundësi reklamimi online,  prezantues për biznesin dhe promovues të shërbimeve të biznesit.

 • Profil i kompanisë
 • Të dhënat kryesore
 • Galeri fotosh
 • Kontakt direkt i klientëve
 • Hartë interaktive
 • Video prezantuese
 • Reklamim në Facebook
 • Reklamim në Instagram
 • Listimi i produkteve/shërbimeve
 • Artikull njohes të kompanisë

Kjo paketë reklamimi online ju mundëson që ju të renditeni lartë në kërkimet në Google dhe  rrit shikueshmërinë tuaj në një platformë biznesi me mijëra vizitorë ditorë.

 • Frekuencë më e madhe postimesh në Facebook/ Instagram
 • Promovoni eventet tuaj në hapësirë të dedikuar

Për më shumë informacione rreth paketës ju mund të kontaktoni në:

Smart Marketing Albania ofron paketa të diversifikuara për marketingun online. Paketa Smart Premium ju ofron mundësi reklamimi online,  prezantues për biznesin, promovues të shërbimeve  dhe me mundësi shitjeje online.

smartmarketing.al
 • Profil i kompanisë
 • Të dhënat kryesore
 • Galeri fotosh
 • Kontakt direkt i klientëve
 • Hartë interaktive
 • Video prezantuese
 • Reklamim në Facebook
 • Reklamim në Instagram
 • Listimi i produkteve/shërbimeve
 • Artikull njohes të kompanisë

Kjo paketë reklamimi online ju mundëson që ju të renditeni lartë në kërkimet në Google dhe  rrit shikueshmërinë tuaj në një platformë biznesi me mijëra vizitorë ditorë.

 • Frekuencë më e madhe postimesh në Facebook/ Instagram
 • Promovoni eventet tuaj në hapësirë të dedikuar
 • Listimi i produkteve dhe mundesi shitjeje online
 • Listimi i biznesit në Zonën Premium
 • 5 USD kredit për promovim në Facebook

Për më shumë informacione rreth paketës ju mund të kontaktoni në:

Smart Marketing Albania ofron paketa të diversifikuara për marketingun online. Paketa Smart Gold ju ofron mundësi reklamimi online,  prezantues për biznesin, promovues të shërbimeve  dhe me mundësi shitjeje online.

 • Profil i kompanisë
 • Të dhënat kryesore
 • Galeri fotosh
 • Kontakt direkt i klientëve
 • Hartë interaktive
 • Video prezantuese
 • Reklamim në Facebook
 • Reklamim në Instagram
 • Listimi i produkteve/shërbimeve
 • Artikull njohes të kompanisë

Kjo paketë reklamimi online ju mundëson që ju të renditeni lartë në kërkimet në Google dhe  rrit shikueshmërinë tuaj në një platformë biznesi me mijëra vizitorë ditorë.

 • Frekuencë më e madhe postimesh në Facebook/ Instagram
 • Promovoni eventet tuaj në hapësirë të dedikuar
 • Listimi i produkteve dhe mundesi shitjeje online
 • Listimi i biznesit në Zonën Premium
 • Baner reklamues në faqen e parë
 • 30 USD kredit për promovim në Facebook/Instagram

Për më shumë informacione rreth paketës ju mund të kontaktoni në:

Tabs

Smart Marketing Albania ofron paketë të dedikuar për marketingun dhe menaxhimin e rrjeteve sociale Facebook.  Paketa e Facebook ju ofron mundësi reklamimi online, prezantues  dhe menaxhon llogarinë tuaj në rrjetet sociale.

 • Menaxhim llogarie
 • Postime periodike
 • Suport & asistencë
 • Strategji marketingu
 • Brandim i përmbajtjes
 • Fushata promovuese
 • Promovime
 • Grafikë & Dizenjo
 • Prezencë dhe rritje e shfaqjes

Paketa e Facebook synon të ofrojë shfrytëzimin e potencialit të rrjeteve sociale në dobi të biznesit.

Smart Marketing Albania ofron paketë të dedikuar për marketingun  online dhe menaxhimin e Google Verify Business.  Paketa e marketingut online ju ofron mundësi reklamimi online, prezantues, rritje e shfaqjes në motorët e kërkimit  dhe menaxhon llogarinë tuaj në Google Verify Business.

 • Menaxhim llogarie
 • Postime periodike
 • Suport & asistencë
 • Strategji marketingu
 • Brandim i përmbajtjes
 • Fushata promovuese për Ad Words/ Sense
 • Promovime
 • Grafikë & Dizenjo
 • Prezencë dhe rritje e shfaqjes

Përfitimet e kësaj pakete janë të mëdha si rrjedhojë edhe rritja e shfaqjes në motorët e kërkimit në Google.

Paketa e Konsulencës përfshin një analizë të plotë të strategjisë menaxhimit, dhe marketingut. Ofrohet nga specialistë të fushës marketingut dhe menaxhimit

 • Analizë e plotë
 • Analizë e mënyrës menaxhimit
 • Analizë e marketingut
 • Raport i detajuar
 • Sugjerime dhe strategji
 • Strategji marketingu
 • Zgjidhje dhe implementim
 • Konsulencë profesionale
 • Zgjidhje profesionale

Kjo paketë ju mundëson të merrni një analizë të plotë të sistemit të menaxhimit dhe strategjive të marketingut duke ju ndihmuar për të ndërhyrë në kohë.

Paketa e SEO ju mundëson që ju të optimizoni faqen tuaj aktuale të internetit dhe rritjen e shfaqjen në motorrët e kërkimit.

 • Analiza e tregut
 • Analizimi i fjalëve kyçe
 • Analizimi i konkurrencës
 • Analizimi i faqes internetit
 • Optimizimi i faqes internetit
 • Blog marketing
 • Marketing online
 • Optimizimi i Google Verify Business

Kjo paketë i mundëson bizneseve rritjen e shfaqjes në motorët e kërkimit dhe në afatgjatë minimizimin e buxheteve reklamuese

Tabs

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Ja kush janë strategjitë e marketingut për vitin 2019
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam
 • Erat volutpat
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula.

Ndërtim faqe interneti profesionale për faqe lajmesh, blogje personale, faqe për biznese dhe kompani të ndryshme. Kjo e mundësuar falë bashkëpunimit me Imagjino Albania (më shumë).

Ja kush janë strategjitë e marketingut për vitin 2019
 • Blerje & Regjistrim domaini
 • Hostim
 • Ndërtim faqe
 • Dizenjim & grafikë
 • Data entry
 • Shërbime email
 • Suport teknik
 • Integrimi i rrjeteve sociale
 • Optimizim SEO

Ju mund të përdorni WordPress për blogun tuaj, për individe dhe për biznese. Ne ofrojmë mundësi të panumërta për të ndërtuar faqen tuaj në WordPress. Faqet e internetit në WordPress zënë përqindjen më të madhe të realizimeve tona.

Pa modesti WordPress është një “kostum” që na rri përshtat. Sepse ju ofrojmë tema demo të liçensuara, installime të plug-ins që e bëjnë unike faqen dhe e përshtatim me modelin e biznesit tuaj.

Duke porosituar këtë paketë për faqe interneti ju përfitoni edhe shërbimet e marketingut bonus:

 • Paketa Smart Basic
 • Marketing në rrjetet sociale

Për më shumë informacione ju mund të na kontaktoni në:

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Ja kush janë strategjitë e marketingut për vitin 2019
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam
 • Erat volutpat
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula.

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Ja kush janë strategjitë e marketingut për vitin 2019
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam
 • Erat volutpat
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula.

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Ja kush janë strategjitë e marketingut për vitin 2019
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam
 • Erat volutpat
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula.

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Ja kush janë strategjitë e marketingut për vitin 2019
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam
 • Erat volutpat
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula.

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Ja kush janë strategjitë e marketingut për vitin 2019
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam
 • Erat volutpat
 • Aenean auctor
 • Et urna aliquam Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor
 • Aenean auctor

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula.

Accordion

Section 1

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Section 2

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Section 3

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Toggles

Section 1

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Section 2

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Section 3

Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in,auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Vestibulum sed ante.

Donec sagittis euismod purus. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.