Smile Dental Center

  • Tiranë
  • 186

Adresa Kryeqëzimi i rrugës Bardhyl përballë Oslo Bar

Në Smile dental center, ne jemi të vendosur të ofrojmë shërbimin më cilësor dentar, në terapi, ortopedi, kirurgji, ortodonci, pedodonti, implantologji (mbjellje dhëmbi) grafi dentare dhe kirurgji maksillo-faciale me standartet më të larta profesionale.