Piceri Mekera

  • Elbasan
  • 937

Informacione shtesë

Shërbimi delivery:
Shërbimi delivery fillon nga ora 09:30 - 02:00 ndërsa sa i përket produkteve si pasta dhe pitet shërbimi fillon nga ora 12:30 - 23:00