Elio Trans Shpk

Informacione shtesë

Flota e kamionëve:
Kompania Elio Trans operon prej vitesh në ofrimin e shërbimeve të transportit duke ofruar një shërbim profesional dhe korrekt. Kjo edhe falë mjeteve të transportit në dispozicion. Plot 6 kamionë që mundësojnë kryerjen e transportit të kategorive dhe volumeve të ndryshme, qoftë për individë apo kompani. Mjetet e transportit plotësojnë të gjitha standartet e kërkuara që transporti të jetë i sigurtë.(Shikoni flotën)
Preventiv transporti:

KËRKO NJË PREVENTIV TRANSPORTI