Slide background

Kategorite

Postimet e Fundit

loading...
Load More Recent Posts
Kontakt
Adresa:

Bulevardi “Aqif Pasha”, Hotel Skampa, kati 3-të zyra 308

Mobile 1: +355695779351

Mail : info@smartmarketing.al
Business Hours : 24 hours

  Prezantim

Smart Marketing është një kompani e krijuar rishtazi në tregun e shërbimeve të konsulencës dhe marketingut. Qëllimi kryesor është sjellja e shërbimeve inovative dhe risive në tregun e shërbimeve të marketingut.

 Rreth nesh

Smart Marketing është një kompani e krijuar rishtazi në tregun e shërbimeve të konsulencës dhe marketingut.